DeWade

Het verlies van een moeder. Haar wens om in een wade afscheid te nemen. Het erven van haar oude naaimachine. Uit deze combinatie ontstond in 2010 DeWade. Het zoeken naar hoogwaardige stoffen, in mooie kleuren en de hoge eisen die we daaraan stellen is na het kiezen van die eerste wade altijd een belangrijk begin van het maakproces gebleven. 

 

DeWade | lijkwaden

We streven naar een hoge kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor de stof maar ook voor het verwerken ervan tijdens het naaiproces. Een vaardigheid die inmiddels aan vakmensen wordt uitbesteed.

Onze waden met 1 kleur zijn vervaardigd uit een stuk. Kleurcombinaties bestaan uit meerdere stoffen. Al onze waden zijn dubbelzijdig. Op die manier valt de stof mooi, is hij stevig en toch flexibel. Doordat de stof dubbel is schijnt hij niet door in eventuele regen.

De waden zijn vervaardigd van katoen en voldoen aan de eisen die gelden voor de uitvaart.

Elke wade is uniek, met de hand gemaakt en een natuur- en milieubewust item dat altijd past (2.6 m bij 3 m). Waar mogelijk zijn de ontwerpen biologisch, dus mens- en diervriendelijk vervaardigd. 

 

Vouwen

Bij de lijkwade leveren wij een eenvoudige handleiding met voorbeelden van hoe u, of uw uitvaartverzorger, de wade kan vouwen. Het is verplicht om de overledene in de wade op een draagbaar te leggen. Uw uitvaartverzorger kan die voor u bestellen. Of u besteld zelf online.

Het heengaan van een dierbare en het verdriet dat achterblijft is iets persoonlijks. Een moment in de tijd die je deelt met je geliefden. Wij hopen met onze waden bij te dragen aan een mooi en goed afscheid.

 

DeWade-logo-WEB-color-60-hight

 

Bestellen

Heeft u besteld dan krijgt u direct een digitale bevestiging . Hierna ontvangt u nog een persoonlijke bevestigingsmail. Het bestelproces is met deze persoonlijke bevestigingsmail in werking gesteld. Mocht u geen persoonlijke bevestiging krijgen binnen 12 uur (dit kan erop wijzen dat de bestelprocedure nog niet is gestart), neemt u dan even telefonisch contact op met DeWade: 06 39 56 08 04.

U kunt uw bestelling op afspraak bij DeWade ophalen. Uw pakket wordt verzonden via Post NL. Wij kunnen het pakket eventueel aangetekend laten versturen. Geeft u dit alstublieft aan tijdens uw bestelling. Wij versturen het pakket het liefst dezelfde dag nog. Mocht dit niet lukken, dan wordt het pakket de volgende dag verstuurd. 

U kunt uw bestelling in plaats van thuis natuurlijk ook bij een ander adres, zoals uw uitvaartonderneming, laten bezorgen. Geeft u dit alstublieft aan tijdens uw bestelling.

Prijzen zijn altijd inclusief btw en verzendkosten.

 

Betalen

U kunt meteen afrekenen via iDEAL. Een overschrijving via de bank is ook mogelijk. Stuurt u dan een mail met de naam van de bestelling zodat wij die uit de winkel kunnen halen. Wij sturen u vervolgens de bestelgegevens. Zodra het bedrag is ontvangen versturen wij de wade.